top of page
school-6900381.jpg

TJÄNA 35 KR PER PÅSE

annons.jpg

Höga Marginaler

Finansiera träningsläger, klassresor cuper, student eller gemensamma aktiviteter genom att sälja högkvalitativa produkter ifrån Finest Seasoning! Ni tjänar hela 33 % på allt som säljs.

Inga utlägg

Vår personal kommer ut och levererar material och produkter. Detta levereras utan att klassen betalar något för det som beställts. Betalningen sker via vår företagsswish och så fort ni sålt färdigt produkterna får ni pengarna direkt utbetalt till ert konto utan att behöver lägga ut en krona!

Handshake 1_edited.jpg
11062b_5398b38a0a0046e391d64d01904c5e51~

Ingen fraktkostnad

Vår personal finns i stora delar av Sverige där vi kör ut med produkterna till er personligen eller så postar vi beställning. Ingen fraktkostnad tillkommer

Personligt säljstöd

För att ni ska lyckas så bra som möjligt så ingår ett proffsigt säljstöd, och möjlighet att kontakta oss varje dag mellan 8-17 genom hela försäljningsprocessen.

Service Bell _edited.jpg

BÖRJA MED KLASSFÖRSÄLJNING

Genom att sälja vår vitamin granola öppnar ni dörrar till en ekonomisk resa för er klass eller förening. Tjäna inte bara pengar utan också sprid entusiasmen för en hälsosammare livsstil bland era medmänniskor.

Låt oss skapa en hälsosammare värld tillsammans! Fyll i kontaktformuläret nedan med rubrik "Klassförsäljning" så hör vi av oss.

bottom of page